Το άγχος της πρώτης φοράς μπορεί να οδηγήσει και τον πιο έμπειρο άντρα σε λάθη αρχάριου. Το κακό είναι ότι εκείνη, σαν δασκάλα χωρίς επιείκεια, βάζει κοκκινάδι στα λάθη και βαθμολογεί. «Η πρώτη επαφή δείχνει τη γενναιοδωρία σου» αποκαλύπτει η σεξοθεραπεύτρια Sandor Gardos, Ph.D. Δεν είναι τυχαίο ότι περίπου τα 2/3 από τις 2.385 γυναίκες που συμμετείχαν σε γκάλοπ του MH κρίνουν από το σεξ της πρώτης φοράς αν θα υπάρξει δεύτερη.

Κάνε υπομονή
Ο κανόνας των τριών ραντεβού πριν από το σεξ αποδεικνύεται αφερέγγυος. Η πλειοψηφία των γυναικών θέτει το φράγμα των οκτώ ραντεβού. Θα καταλάβεις ότι είναι έτοιμη όταν δημιουργήσει τις προϋποθέσεις να απομονωθείτε από όλα. Αυτό υποστηρίζει η Darcy Luadzers, Ph.D., σεξοθεραπεύτρια και συγγραφέας του The Ten Minute Sexual Solution. Δεν σε ενημερώνει εγκυκλοπαιδικά ότι οι συγκάτοικοί της έχουν φύγει διακοπές στο Μαρόκο.

Φιλί φιλί
Οταν τη φιλάς πολύ, νιώθει ότι δεν τη θες μόνο για το σεξ. Αυτό λέει η εμπειρία της Yvon K. Fullbright, Ph.D., συγγραφέως του Touch Me There! Μόνο μία στις επτά θα έφτανε στο κρεβάτι χωρίς να προηγηθούν τα προκαταρκτικά φιλιά και χάδια. Ετσι εξηγείται ότι τα 2/3 των γυναικών έχουν δώσει τέλος σε μια σχέση κρίνοντας από το πρώτο φιλί. Για να μη σου συμβεί, διάτρεξε με τη γλώσσα σου τα χείλη της και φίλα την απαλά αφήνοντας το πάθος να εκδηλωθεί με μικρά ρουφήγματα.

Κατέβαινε αργά
Δες τα 15 λεπτά προκαταρκτικών πάνω από τη μέση σαν τον υποχρεωτικό χρόνο παραμονής στην αίθουσα. Μεγάλο ποσοστό γυναικών χρειάζεται 8 λεπτά διέγερσης πριν από τον ερεθισμό της κλειτορίδας. «Διπλασίασε το χρόνο και θα τη φέρεις στα όριά της» σε συμβουλεύει η Luadzers.

Τα κεφάλια μέσα
Αν σε πάρει η κατηφόρα και δεν βρεις εμπόδιο, συνέχισε ακάθεκτος. Το 52% των γυναικών θέλουν να εξερευνήσεις το θησαυρό τους για ένα τουλάχιστον 15λεπτο. Κάλυψε με τη γλώσσα σου το δέρμα από το περίνεο μέχρι τα εσωτερικά χείλη κι έπειτα κατευθύνσου στο στόχο. Αγγιξε απαλά την κλειτορίδα  και αποτραβήξου για λίγο πριν ξεκινήσεις πάλι.

Παίξε δυνατά
Το 38% των γυναικών καθόρισαν την ιδανική διάρκεια του σεξ στα 10-20 λεπτά. Θέλει να έχεις εσύ το πάνω χέρι, αλλά με τον παραδοσιακό τρόπο. Βάλ’ τη να ξαπλώσει ανάσκελα με λυγισμένα τα γόνατα και έχοντας ρίξει μαξιλάρια πίσω από τη μέση και τους γοφούς της. Κάν τη να νιώσει -εκτός από γεμάτη- και ανήμπορη έχοντας το χέρι σου κολλημένο στο κουμπάκι της. Αυτό προτείνει η Patti Taylor, Ph.D, παρουσιάστρια του Expanded Lovemaking.

Πάτα ανανέωση
Μετά το σεξ της πρώτης φοράς πρέπει να της δείξεις ότι δεν ήθελες μόνο ένα one night stand. Το 56% των γυναικών θέλουν να ακολουθήσει ένα 20λεπτο τρυφερότητας. «Παίρνει αυτό που θέλει ακόμα κι αν απλώς κρατήσεις το χέρι της ή αν αφήσεις το δικό σου στην κοιλιά της» λέει η Gardos. Σε ποσοστό 59%, οι γυναίκες περιμένουν ένα τηλεφώνημα την επομένη. Αν πρόκειται να κάνεις κάτι πιο απρόσωπο, τύπου να στείλεις SMS ή e-mail, καλύτερα άσε το. Μίλα για λίγο μαζί της γυρνώντας από τη δουλειά.

http://www.menshealth.gr

More in Uncategorized, σεξ, Σχέσεις, ψυχολογία
πως να καταπολεμήσετε την ντροπή, ντροπαλοί άνθρωποι
Πώς νιώθουν οι ντροπαλοί

Το αίσθημα της ντροπής χαρακτηρίζεται από την τάση να μένει κανείς αθέατος Όλοι αισθανόμαστε από άβολα μέχρι και πολύ δυσάρεστα...

Close