Αχ δεν ξέρω εσείς, αλλά εγώ τρελαίνομαι για τον ζηλιάρη παππού. Όχι μόνο είχε την τόλμη να ψάξει στα ιδαίτερα συρτάρια της γυναίκας του, αλλά όταν ανακάλυψε την απιστία της η οποία μάλιστα προηγήθηκε πριν απο 77 χρόνια, αποφάσισε να την βάλει στη θέση της με ένα διαζύγιο. Την έρμη την γιαγιά σκέφτομαι. Δεν μπορεί καν να πάρει τηλέφωνο στον εραστή να βρεί παρηγοριά. Σε ποιό νεκροταφείο να κείτεται. Την άφησε μόνη ο ζηλιάρης παππούς με τις πάνες ακράτειας και τις αναμνήσεις του νεανικού σεξ. Ή μήπως της έκανε χάρη ο σύζυγος; Δεν θα μάθουμε ποτέ. Και ο εραστής τελικά μήπως και  ζει; Πολύ θα θελα να δω την συνέχεια του έργου. Εξάλλου εδώ που τα λέμε, με την ηλικία που έχουν οι πρωταγωνιστές, δεν πρόκειται να κρατήσει και πολύ. Στην Ελλάδα πάντως με την κρίση, ο παππούς θα την έκανε γαργάρα. Να χωρίσουν τώρα δύο συντάξεις δε λέει και πολύ. Λέει;

ΤΟ ΘΕΜΑ
Ένας 99χρονος Ιταλός, αποφάσισε να χωρίσει την 96χρονη σύζυγό του όταν ανακάλυψε τα γράμματα του εραστή της από το 1940!

 

O ηλικιωμένος “κερατάς” εν ονόματι Αντόνιο, ανακάλυψε τα γράμματα της άπιστης συζήγου του Ρόζας, σε ένα μπαούλο ψάχνοντας για τα χριστουγεννιάτικα στολίδια. Αναστατωμένος από την προδοσία και εκνευρισμένος για την απιστία της γυναίκας του, αποφάσισε να καταθέσει αγωγή διαζυγίου παρά το γεγονός ότι η απιστία έγινε πριν από 77 χρόνια.

Το ζευγάρι έχει πέντε παιδιά, δώδεκα εγγόνια κι ένα δισέγγονο.

Το διαβάσαμε στο mediasoup.gr

http://www.ourlife.gr/permalink/12418.html

Tagged with: