Έγκυρη ιατρική ενημέρωση για όλους!

Μία ξανθιά κυρία ονόματι Béatrice Legrain κατηγορεί τον Στρος Καν ότι είναι ο πρωταγωνιστής ενός 90λεπτου οργίου, το οποίο έλαβε χώρα τον Μάρτιο του 2009 σε υπόγειο εστιατορίου στο Παρίσι

Ανεξάντλητος ο Στρος Καν, ανεξάντλητη η ζωή, οι συνωμοσίες, οι δήθεν δολοπλοκίες τα σενάρια η πολιτική σκηνή. Ο κόσμος αναταράσσεται, το σύμπαν φαίνεται να αλλάζει πορεία. Οι στρατοκράτες στρέφονται στην οικολογία, οι πάγοι λιώνουν κι όμως το αίμα και το σπέρμα, ιδιαίτερα το δεύτερο, φαίνεται να συντηρεί τη φήμη του Στρος Καν. Κατηγορείται και για άλλο σκάνδαλο. όμως πλέον τι σημασία έχει; Το βιβλίο της ζωής του τρέφεται συνεχώς. Ο βίος του Στρος είναι ένα μεγάλο στόμα που καταπίνει κάθε λογής πορνογραφικό υλικό. Και η μεγάλη πορνογραφία είναι η περιβόητη πολιτική σκηνή. Που όλα τα καταπίνει όλα τα ανέχεται και προχωρά μπροστά αγέρωχη.

Τα δισέγγονα του αμφίβόλου ποιότητας πολιτικού τα αγέννητα ακόμη, απο τώρα τρίβουν τα χεράκια τους. Οι ιστοσελίδες Στρος Καν θα κάνουν πάταγο απο επικεψιμότητα. Οι εκδότες θα κάνουν πάρτι απο τις πωλήσεις των βιβλίων και η πορεία του απλού εργαζόμενου κόσμου στον προορισμό της καθημερινής εργασίας, η πολυκοσμία κάτω απο τα αγέρωχα κτίρια των πόλεων του μέλλοντος, θα συνεχίζεται σαν να μην έγινε ποτέ τίποτα. Θα λένε οι πολίτες του μέλλοντος:ήταν κάποτε ένας πολιτικός που κατηγορήθηκε για βιασμό και όργια επίσης και για……

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για την πολυτάραχη σεξουαλική ζωή του πρώην επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Ντομινίκ Στρος Καν.

Μετά τη σύλληψή του 2011, με την κατηγορία ότι βίασε την καμαριέρα του ξενοδοχείου «Sofitel» στο Μανχάταν, μία ξανθιά κυρία ονόματι Béatrice Legrain κατηγορεί τον Στρος Καν ότι είναι ο πρωταγωνιστής ενός 90λεπτου οργίου, το οποίο έλαβε χώρα τον Μάρτιο του 2009 σε υπόγειο εστιατορίου στο Παρίσι, σύμφωνα με την ισπανική έκδοση του περιοδικού Vanity Fair.

Σύμφωνα λοιπόν με την Legrain, η οποία διατηρεί οίκους ανοχής στο Βέλγιο, μαζί με τον σύντροφό της Dominique Alderweirel, ο πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ είχε μία συνεύρεση μαζί της, ενώ ταυτόχρονα πέντε άνδρες βρίσκονταν στον χώρο και απολάμβαναν το θέαμα.

Το «πάρτι» έγινε στις 6 Μαρτίου του 2009 στο εστιατόριο «L’ Aventure» αποκάλυψαν οι Legrain και Alderweirel.

Μάλιστα ο Ντομινίκ της είχε επιτεθεί στην τουαλέτα του εστιατορίου λίγο νωρίτερα: «Πήγα στο μπάνιο, με ακολούθησε και στο διάδρομο με άρπαξε από το λαιμό και μου είπε “εσένα θέλω”

Πρόλογος-σχόλιο Ζωή Κυροπούλου

Θέμα:http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12337&subid=2&pubid=112839523

Tagged with:
 
More in ειδήσεις
61D256F371D2D57BD93F20DF432228FF
Online δωρεαν σπουδές άρχισε να προσφέρει το Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης!

Βοστώνη To Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης (MIT), από τα κορυφαία εκπαιδευτικά ιδρύματα σε παγκόσμιο επίπεδο, λανσάρει το πρώτο δωρεάν πρόγραμμα...

Close