Συστατικά:
1/2 κ.γ. stevia σε σκόνη
1 φλιτζάνι γάλα
1 φλιτζάνι κρέμα σαντιγί
1/4 κούπας χυμό λεμονιού
1/2 κ.γ. συμπύκνωμα λεμονιού

Οδηγίες:
Ανακατέψτε τη Stevia, το γάλα και την κρέμα γάλακτος μέχρι η stevia να έχει διαλυθεί. Καλύψτε με  μεμβράνη  και παγώστε στην κατάψηξη  για 1 1/2 ώρα. Προσθέστε το χυμό και το εκχύλισμα. Χτυπήστε καλά και βάλτε το πίσω  στην κατάψυξη. Περιμένετε 2 ώρες και στη συνέχεια χτυπήστε  και πάλι. 1/2 ώρα πριν το σερβίρισμα βγάλτε το απο την κατάψηξη.

 

 

 

caramellitsa

More in Βότανα, Διατροφή, Συνταγές
Image (4)
Παγωτό που δεν παχαίνει: τι πρέπει να ξέρεις

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τον πλέον δημοφιλή και απολαυστικό καλοκαιρινό πειρασμό! 1. Ορισμοί και διακρίσεις Ως «παγωτά»...

Close