Μειώστε τις βλαβερές συνέπειες του καπνίσματος με αυτές τις τροφές.Είναι γνωστό ότι το κάπνισμα βλάπτει την υγεία. Αν σας είναι δύσκολο, παρ’ όλα αυτά, να το κόψετε, μπορείτε τουλάχιστον να τροποποιήσετε τη διατροφή σας για να πάρετε τα μέγιστα οφέλη. Και αυτό, επειδή, σύμφωνα με ερευνητές του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια UCLA, ο κίνδυνος εμφάνισης καρκίνου των πνευμόνων μπορεί να μειωθεί κατά 50%, αν λάβετε φλαβονοειδή από τη διατροφή σας. Τα φλαβονοειδή είναι ουσίες με αντιοξειδωτική δράση, που βρίσκονται στο τσάι, τιςφράουλες, το λάχανο, τα μήλα, τα όσπρια, τακρεμμύδια, τη σόγια και το κόκκινο κρασί. Οι ουσίες αυτές εμποδίζουν την ανάπτυξη και μετάσταση όγκων. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αυτή η δράση παρατηρήθηκε μόνο σε καπνιστές.
Tagged with:
 
More in Διατροφή, Θεραπείες
Το ουράνιο τόξο της υγείας

Ένα πιάτο γεμάτο χρώμα θα σου προσφέρει ουσίες που σε κάνουν πιο όμορφη και υγιή.Η πιο υγιεινή αλλά και γευστική...

Close