Ένα κόλπο για να φεύγουν ευκολότερα τα λέπια

Τα ψάρια αποτελούν μια εξαιρετική διατροφική επιλογή, καθώς είναι πλούσια σε ουσίες απαραίτητες για την υγεία και ταυτόχρονα δεν προσθέτουν πολλά κιλά.

Ωστόσο μια σημαντική δυσκολία που αντιμετωπίζουμε πριν τα μαγειρέψουμε, είναι το καθάρισμα από τα λέπια. Η διαδικασία αυτή μπορεί να γίνει ευκολότερη με το εξής κόλπο. Διαλύουμε μαγειρική σόδα σε νερό και στη συνέχεια, βάζουμε τα ψάρια μέσα και αφήνουμε για περίπου 30 λεπτά, πριν ξεκινήσουμε να καθαρίζουμε.

Η σόδα θα μαλακώσει την επιφάνεια του ψαριού και το καθάρισμα θα γίνει ευκολότερο.

το διαβάσαμε στο newsbeast.gr
Tagged with:
 

Twitter

Powered by Twitter Tools

More in Διατροφή, Συνταγές
943EA79E790D4FC7FED3081E9E84F7E8
Πώς αντιμετωπίζεται διατροφικά το αυξημένο ουρικό οξύ

Διαιτολογικές συστάσεις για την υπερουριχαιμία Η υπερουριχαιμία (αυξημένα επίπεδα ουρικού οξέος) είναι πολύ συχνή στο γενικό πληθυσμό. Στις Ηνωμένες...

Close