Είναι πράγματι λυπηρό για μια νεα γυναίκα να μην έλκεται συναισθηματικά απο εναν άνδρα, να μην βρίσκει κάποιον να τον θαυμάσει, ή να την ιντριγκάρει, να την κάνει να διερωτάται αν του αρέσει έστω και λίγο, να της δείξει οτι είναι μοναδική και οχι οτι την θέλει επειδή έχει ωραία οπίσθια, να την κάνει να ανησυχήσει μήπως πρόσεξε το μικρό σπυράκι της, που κάλυψε με μακιγιάζ πριν βγεί απο το σπίτι, να αναρωτηθεί αν έχει φιλενάδα, μήπως είναι παντρεμένος, η τι να του πεί για να τον κάνει να μείνει λίγο περισσότερο κοντά της? να αναρωτηθεί πότε και αν θα της δώσει το τηλέφωνό του? η καλύτερα για νάναι και σίγουρη, μήπως να του ζητήσει εκείνη το δικό του? να νιώσει το στομάχι της να σφίγγεται και να αισθανθεί να λιώνει σαν παγάκι κάθε φορά που την κοιτάζει στα μάτια?

Για να αιθανθεί έτσι μια γυναίκα πρέπει να έχει νιώσει ΕΡΩΤΙΚΗ ΕΛΞΗ και Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΞΗΣ σ’αυτό το σύμπαν απαιτεί το μεγαλύτερο ουράνιο σώμα να έλκει το μικρότερο!

Ετσι αν ο άνδρας δεν επιδείξει μεγαλύτερη αξία απο την δική της και οτι έχει μεγαλύτερη οντότητα απο την δική της δεν θα μπορέσει να την έλξει! ΝΟΜΟΣ!

Ελα ομως που η Μαιρούλα έχει υψηλό δείκτη αξίας, αφού κερδίζει αρκετά χρήματα, έχει το δικό της σπίτι, μια εργασία που της δίνει αναγνώριση και ικανοποίηση, μια εμφάνιση που δεν περνάει απαρατήρητη, γυμνάζεται και κάνει ταξίδια, διαβάζει βιβλία και εχει ενα πτυχίο στα χέρια της που σε συνδυασμό με όλα αυτά που έχει ακούσει απο τρείς με τέσσερεις χιλιάδες άντρες τα τελευταία πέντε χρόνια, της δίνουν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα να είναι άνετη, απόμακρη και να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού -έτσι πιστεύει και έτσι είναι, μέχρι να γνωρίσει κάποιον που να κατέχει την ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΕΡΩΤΙΚΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ – (‘λύκος η πρόβατο’ , εκδόσεις Λιβάνη).

Είναι εύλογο λοιπόν το ερώτημα των περισσοτέρων γυναικών ‘μα δεν υπάρχουν άνδρες πιά?’

Οι γυναίκες θέλουν παιχνίδι και δράμα στην ζωή τους, κάτι να συζητάνε με τις φίλες τους την επόμενη μέρα, κάτι να ονειρεύονται και να αδημονούν γι αυτό.

Για να έχεις τον άνδρα που θές – όπως και η Μαιρούλα- χρειάζεται να συνειδητοποιήσεις οτι πρέπει να γίνεις πηγή έλξης ανδρών, μεταξύ των οποίων να γνωρίζεις πως να τους επιλέγεις και να ξεδιαλύνεις σε λίγα λεπτά ποιός προκρίνεται και γιατί.

Δεν είναι ολοι οι άνδρες κατάλληλοι για συντροφική σχέση, γάμο η οικογένεια, αν αυτό είναι που θέλεις.

Αν πάλι απλά θέλεις άντρα μόνο για σεξ, τότε οι απαιτήσεις σου είναι μικρότερες και η γκάμα μεγαλώνει οσο αφορά τον αριθμό των υποψηφίων.

Αποφάσισε τι είναι αυτό που θέλεις και για ποιούς λόγους το θέλεις?

Τι θέλεις να νιώσεις και τι είσαι διατεθειμένη να δώσεις?

Συνήθως σκεφτόμαστε τι θέλουμε να πάρουμε ξεχνώντας οτι αυτό είναι ουτοπικό, μια και σε καμμία σχέση, οποιασδήποτε φύσης, δεν πέρνουμε χωρίς να δώσουμε κάτι.

Συνήθως θέλουμε να αποκτήσουμε κάτι για να καλύψουμε κάποια ανάγκη μας και για να νιώσουμε κάποιο συναίσθημα.

Ανάλογα απο αυτό που ζητάς… οργανώνεσαι και παίρνεις εσυ τον έλεγχο της ζωής σου.

Κάποτε, χιλιάδες χρόνια πριν ο άνθρωπος σκεφτόταν με μονοσήμαντη λογική και απέδιδε τα πάντα στους Θεούς, στο θέλημα των θεών, στην μοίρα.

Ο Αριστοτέλης ομως μας εδωσε την δισήμαντη λογική και το δικαίωμα επιλογής.

Σήμερα που ζούμε στον αιώνα των άπειρων ευκαιριών και δυνατοτήτων σκεφτόμενοι άπειρες επιλογές δεν έχεις καμμία δικαιολογία να μιλάς για τύχη και μοίρα.

Οποιος δεν έχει ολα τα δεδομένα και δεν γνωρίζει πως να αποφασίζει και να επιλέγει, τα αφήνει ολα στην τύχη, μια και αισθάνεται σύγχυση και έχει μηδενικό έλεγχο πάνω στην ζωή του.

Ομως, εχεις δημιουργηθεί κατ’ εικόνα και ομοίωση, που σημαίνει οτι έχεις σαν πνευματικό ον, την δύναμη να δημιουργείς και να αποκτάς οτι επιθυμείς, αρκεί να γνωρίζεις τις αρχές και τους νόμους που διέπουν την πνευματική σου φύση.

Ζώντας ομως σε εναν υλικό κόσμο οπου τα πάντα μετριόνται και μετατρέπονται σε ύλη κανείς δεν σε έμαθε να διαχειρίζεσαι τις άπειρες πνευματικές δυνατότητές σου και το ‘εργαλείο’ της σκέψης σου.

Ακόμα και αυτά που έμαθες ήταν μηχανικά και μόνο για να λειτουργείς συμβατικά και προσαρμοστικά σε εναν υλικό κόσμο που περισσότερο τον υπηρετείς παρά ζείς σαν ελεύθερο ον.

Κανείς δεν σου έδωσε ενα εγχειρίδιο για το πως να ανακαλύψεις και να βάζεις σε λειτουργία την κύρια αλλά και σημαντικότερή σου φύση. Την πνευματική σου υπόσταση.Ολα για το σώμα δηλαδή, την δομή, και ελάχιστα για την μηχανή που κινεί το αμάξωμα.
Εχεις ακούσει για ψυχοσωματικές ασθένειες και για ανθρώπους που είναι διαισθητικοί?

Εχεις διαβάσει για άνθρώπους, που δεν είχαν πτυχία και περγαμηνές αλλά εγιναν πάμπλουτοι γράφοντας ιστορία ( Ο Μπίλ Γκέιτς, Ο Ντόναλντ Τράμπ, Ο Ωνάσης, Ο Λάτσης), διαθέτοντας τον ίδιο χρόνο που έχουμε όλοι μας, απλά βάζοντας σε εφαρμογή αυτές τις πνευματικές δυνάμεις και αρχές, που όλοι διαθέτουμε.

Δεν θα μπώ σε μεγαλύτερες αναλύσεις για την τεχνολογία που έχω συγκεντρώσει σε μια αναζήτηση τριάντα ετών και που κατόρθωσα, σχεδόν να ολοκληρώσω, μόλις δυο χρόνια πριν, μια και θα αναφερθώ εκτενέστερα για αυτήν στο προσεχές σεμινάριό μου στις 3 Απριλίου 2011, στο οποίο μπορείτε να συμμετάσχετε και να μάθετε ‘Πως να αποκτήσετε οτι επιθυμείτε’.

Ας συνεχίσουμε λοιπόν στο θέμα και πως να είσαι εσυ η αιτία στην ζωή σου για να αποκτήσεις τον άντρα που επιθυμείς ερωτικά.

Πως να διαμορφώνεις τις συνθήκες και το περιβάλλον για να έχεις αυτό που θέλεις.

Τον άνδρα που θέλεις.

Πως να διαμορφώνεις το κλίμα για να νιώσει ο σημερινός άνδρας άνετα μαζί σου και οχι απειλή, να μην τρομάζει στην ιδέα της απόρριψης, χωρίς παράλληλα να θεωρηθείς και… εύκολη.

Αν φυσικά ο άνδρας διαβάζει, έχει αυτοπεποίθηση, φίλους, αρκετά και ποικίλα ενδιαφέροντα, έχει υψηλό δείκτη αξίας, είναι πολύ πιθανό να μην είναι μόνος, αλλά ζευγαρωμένος.

Αυτοί οι τύποι ανδρών είναι περιζήτητοι, ομως υπάρχουν και αρκετοί, με παρόμοια προσόντα, που είναι ελεύθεροι γιατί έχουν υψηλές απαιτήσεις ή δεν τους συναντάς εύκολα, ταξιδεύουν, δεν πηγαίνουν σε μπάρ η έχουν άλλες συνήθειες.

Αλλοι πάλι είναι απογοητευμένοι απο τις αποτυχημένες σχέσεις τους η είναι εργασιομανείς και απο επιλογή, είναι μόνοι τους, αλλάζοντας περιστασιακά ερωτικές παρτεναίρ, φοβούμενοι να μπουν ξανά σε μια σχέση.

Υπάρχουν και οι χωρισμένοι, ομως δεν θα σε συμβούλευα να κάνεις σχέση με κανέναν απο αυτούς, για ενα διάστημα, μια και ‘κουβαλάνε’ την πικρία και τον θυμό της προγηγούμενης διαλυμένης σχέσης τουλάχιστον εξη μήνες μετά, κατα μέσο όρο.

Τι μένει να κάνεις λοιπόν για να βρείς εναν άνδρα οπως τον θέλεις? Τώρα που προσδιόρισες τι θέλεις, πως θέλεις να νιώσεις και τι τύπος άντρα θα σε προσέλκυε?

Μα φυσικά να είσαι κοινωνική και να είσαι ανοιχτή σε νέες γνωριμίες απλώνοντας ‘δίχτυα’ σε πολλά κοινωνικά ‘κανάλια’.

Να είσαι διαθέσιμη και να βλέπεις λιγότερο τηλεόραση, να βγαίνεις έξω.

Πήγαινε σε εκθέσεις ζωγραφικής, σε καλέσματα γάμων, βαφτίσια, σε γενέθλια, στο πάρτυ Χριστουγέννων της εταιρίας σου (έστω και για λίγο), χαιρέτα τους γείτονές σου και να θυμάσαι τις ονομαστικές εορτές των συνεργατών σου, του γιατρού σου, των εργοδοτών σου και των συζύγων τους, των παιδιών τους, δείξε πραγματικό ενδιαφέρον για τους ανθρώπους και δώσε εσυ πρώτη, προσοχή σε αυτούς.

Αγάπησε τους ανθρώπους και τον εαυτό σου, χωρίς αυτούς η ζωή μας δεν θάχε ενδιαφέρον η θά ήταν βαρετή.

Ακόμα και οταν είναι παράλογοι δες τον εαυτό σου σε αυτούς, μια και συνήθως βλέπουμε στους άλλους αυτο που δεν θέλουμε να δούμε στον εαυτό μας, γιατί μας ενοχλεί.

Γράψου σε μια σχολή χορού και πήγαινε στις εκδηλώσεις που συνήθως κάνουν, η σε εναν σύλλογο π.χ για extreme sports οπου πάνε πολλοί νέοι και δραστήριοι άνδρες, η σε μια απο τις παρουσιάσεις νέων βιβλίων που γίνονται συχνά.

Θα σου πρότεινα επίσης να μην ξοδεύεις πολύ χρόνο στο facebook μια και η ζωντανή επικοινωνία είναι η μόνη αληθινή επικοινωνία, που γίνεται στον παρόντα χρόνο και βλέπεις τις αντιδράσεις, νιώθεις και αντιλαμβάνεσαι αν κάποιος λέει αλήθεια η ψέμματα, πόσο γρήγορος η αργός είναι και αν είναι συμβατός με σένα στις απαντήσεις του.

Αν θέλεις εναν άντρα, οπως σου είπα και πιο πάνω,χρειάζεται να αντιληφθείς πρώτα ποιά πραγματική σου ανάγκη θέλεις να καλύψεις.

Ο άνδρας είναι το μέσον!

Ακόμα χρειάζεται να ονειρεύεσαι, να ξέρεις πως θέλεις να έιναι, πως θα αισθάνεσαι οταν τον ‘έχεις’, πως θα του συμπεριφέρεσαι και πως θα έιναι η σχέση σας, τι θα κάνετε μαζί και πως θα δημιουργείτε στο μέλλον μαζί, που θα πηγαίνετε και πως θα μοιράζεστε τον χρόνο σας μαζί – αν θέλεις μια συντροφική σχέση- αν θέλεις απλά εναν συνοδό και ερωτικό παρτενέρ φαντάσου τον ανάλογα.

Η δημιουργία μιας ιδανικής κατάστασης που θα σε γεμίζει και θα σε ενθουσιάζει είναι ενα κίνητρο αλλά και θα μαγνητίσει αυτό που έχεις φτιάξει πρώτα σε διανοητικό επίπεδο και ύστερα και στο φυσικό σύμπαν.

Η σκέψεις σου και η συμπεριφορά σου θάναι διαφορετικές.

Εχοντας κατεύθυνση και μια στοχοποίηση θα είσαι ξεκάθαρη και δεν θα αναλώνεσαι σε μάταιες τραυματικές εμπειρίες που σου αφήνουν οδυνηρά συναισθήματα και σε σημαδεύουν.

Το ξεκαθάρισμα με τον εαυτό σου και η επίγνωση του λόγου η των λόγων, σε συναισθηματικό επίπεδο, που θέλεις εναν άνδρα θα βοηθήσουν ακόμα περισσότερο την ανάληψη υπευθυνότητας στο πως νιώθεις αλλά και του τρόπου σκέψης σου και της συμπεριφοράς σου.

Για να έλξεις το αρσενικό που επιθυμείς.

Τέλος είναι θεμελιώδες να αναλάβεις πλήρη υπευθυνότητα για ολες τις αποτυχημένες σου σχέσεις και ο,τι έζησες, μια και κάθε τι, ηταν επιλογή σου και πάντα υπήρχε κάτι που μπορούσες να κάνεις.

Οσο κατηγορείς τους πρώην θα μένεις φυλακισμένη στα συναισθήματα της απογοήτευσης, πίκρας η θυμού.

Η συγχώρεση δεν είναι τίποτα άλλο απο την αποδοχή αυτών των συναισθημάτων σου και η ανάληψη υπευθυνότητας για αυτά.

Κανένας δεν φυτεύει συναισθήματα στους άλλους, είναι δημιουργήματα δικά σου, εσυ τα φτιάχνεις με τις σκέψεις σου και την συμπεριφορά σου. Οσο δεν τα αναγνωρίζεις και δεν αναλαμβάνεις υπευθυνότητα αυτά θα σου χτυπάνε την πόρτα και θα σε ενοχλούν.

Ελεύθερη απο το παρελθόν, μονο τότε, θα μπορέσεις να φτιάξεις το μέλλον!

 

wordpress.

More in Γυναίκες, φιλοσοφία, ψυχολογία
Πέντε τρόποι για να μειώσετε τη δόση του δανείου σας

Λύση για να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του -προς τράπεζες, εφορία, ασφαλιστικά ταμεία κλπ- αναζητά σήμερα 1 στους 2 εργαζόμενους...

Close