της Ελισάβετ Κυμουρτζή

Χώρισες. Κοιμάσαι όλη μέρα, βλέπεις ρομαντικές ταινίες και τρωςασταμάτητα γλυκά. Ως πότε όμως θα ζεις έτσι περιμένοντας να γυρίσει πίσω; Πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι η σχέση σου ανήκει πλέον στο παρελθόν και να προχωρήσεις αλλάζοντας προς το καλύτερο τον εαυτό σου!

 

Σκέψου:

Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που πιθανόν να κάνεις είναι να φέρνεις στο μυαλό σου μόνο τις καλές στιγμές που έζησες μαζί του. Μήπως όμως η σχέση σου είχε βαλτώσει και ήρθε η ώρα να το συνειδητοποιήσεις; Μια σχέση φτάνει στο τέλος όταν έχει φθαρεί και παύουν να υπάρχουν οι ευτυχισμένες στιγμές. Καλύτερα να σκεφτείς τα αρνητικά που είχε το ταίρι σου και έτσι θα καταλάβεις πως είναι καλύτερο για σένα να είστε χώρια! Σκέψου εγωιστικά, αγάπησε τον εαυτό σου και πίστεψε ότι σου αξίζουν τα καλύτερα!

 

Εξαφάνισε ότι σου τον θυμίζει:

 

Ρούχα, οδοντόβουρτσα και ότι άλλο ανήκει στο πρώην έτερό σου ήμισυ πρέπει να τα επιστρέψεις άμεσα στον ιδιοκτήτη τους! Αυτό όσον αφορά τα προσωπικά αντικείμενα, γιατί τα δώρα που έδωσες ή πήρες δεν επιστρέφονται! Φρόντισε όμως αυτά που προορίζονταν αποκλειστικά για σένα να τα κρατήσεις κάπου κρυμμένα και χρησιμοποίησέ τα μόνο όταν θα έχεις ξεπεράσει εντελώς τον χωρισμό σας. Ακόμη θα πρέπει να αποφύγεις μέρη όπου πηγαίνατε μαζί ή άτομα που μπορεί να σου μεταφέρουν νέα του. Δεν πρέπει να σου τον θυμίζει τίποτα… γιατί οτιδήποτε έχει συνδυαστεί μαζί του απλά… σε γυρίζει πίσω!

 

Φίλοι:

Το καλύτερο φάρμακο για τον χωρισμό! Θα καλύψεις την μοναξιά σου με ανθρώπους που πραγματικά σε νοιάζονται και σε αγαπάνε! Ατελείωτα πάρτι είναι μόνο η αρχή! Το χρησιμότερο βέβαια που θα κάνεις μαζί τους είναι οι συζητήσεις για την σχέση-βατερλό! Τα κατηγορώ τους για τον άνθρωπο που υπήρξε σύντροφός σου ίσως να είναι υπερβολικά κάτι που είναι λάθος. Ζήτα τους να είναι αντικειμενικοί και να επικεντρωθούν στα δικά σου μειονεκτήματα σε μια σχέση. Έτσι θα μπορέσεις να αλλάξεις προς το καλύτερο και να μην κάνεις τα ίδια λάθη σε μια μελλοντική σου σχέση!

 

Κόψε κάθε επαφή:

Είσαι ένα βήμα πριν στείλεις το μήνυμα…. το μετανιώνεις… αργότερα θέλεις να περάσεις από το μαγαζί που συχνάζει ή από το σπίτι του. Μην ψάχνεις αφορμές για να ξανάρθεις σε επαφή με την πρώην αγάπη σου. Είναι προτιμότερο να μην αφήνεις κοινούς γνωστούς σας να σου μεταφέρουν νέα και συναισθήματα μιας τελειωμένης σχέσης! Πολύ πιθανό μόλις μάθεις νέα του να σε πιάσει μια νοσταλγία ή ακόμα χειρότερα… ο εγωισμός σου να χτυπήσει κόκκινο! Απέφυγε λοιπόν οτιδήποτε τον αφορά…..!

 

Καινούργιες δραστηριότητες:

Μπορεί να ακούγετε κλισέ αλλά πραγματικά μια καινούργια δραστηριότητα θα σε βοηθήσει παραπάνω από όσο φαντάζεσαι! Ένα καινούργιο βιβλίο, γυμναστική και οτιδήποτε είχες απωθημένο ήρθε η ώρα να το πραγματοποιήσεις! Έτσι θα αποκτήσεις καινούργιους στόχους και θα απασχολήσεις το μυαλό σου με δημιουργικά πράγματα. Επίσης δοκίμασε μια αλλαγή στην εμφάνιση σου. Πήγαινε για ψώνια η άλλαξε τα μαλλιά σου! Η ψυχολογία σου θα δεις πως θα αλλάξει προς το καλύτερο!

 

Ο έρωτας με έρωτα περνάει:

Στην αρχή οι φίλοι σου θα προσπαθήσουν να σου γνωρίσουν κάποιον με τον οποίο θεωρούν ότι ταιριάζεις. Καλό θα ήταν να μη βιαστείς και να περιμένεις πρώτα να τα βρεις με τον εαυτό σου! Αν προχωρήσεις πολύ γρήγορα σε μια καινούργια γνωριμία πολύ πιθανό να υπάρξει σύγκριση με τον πρώην σύντροφο σου. Βέβαια στον έρωτα δεν υπάρχουν κανόνες οπότε αν βρεις κάποιον που να αξίζει πραγματικά, φρόντισε να μην τον χάσεις!

 

 

Διάσημοι χωρισμοί

 

Jennifer Aniston – Brad Pitt

 

Κεραυνός εν αιθρία έπεσε στην showbiz ο χωρισμός τους, με την Jennifer να κρατάει πολύ αξιοπρεπή στάση παρόλο που άκουγε την Jolie να δηλώνει σε συνεντεύξεις της πως ερωτεύτηκε τον Pitt στα γυρίσματα της ταινίας Μr & Μrs Σmith την περίοδο δηλαδή που ήταν ακόμα παντρεμένοι. Για να ξεπεράσει τον χωρισμό την βοήθησαν πολύ τα γυρίσματα της ταινίας τα χαλάσαμε την οποία είδε ως αφορμή να γυρίσει σελίδα στην ζωή της και να προχωρήσει παρακάτω διανύοντας μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της.

Elizabeth Hurley – Hugh Grant

Την Liz δεν την πήρε από κάτω ο χωρισμός αφού από τότε που πιάστηκε ο Hugh να την απατά με μια ιερόδουλη απογείωσε την καριέρα της. Στάθηκε δίπλα του όλο εκείνο το διάστημα και δηλώνει πως ακόμα τον θεωρεί νούμερο ένα άντρα στην ζωή της διατηρώντας τέλεια σχέση μαζί του αφού πλέον έχουν γίνει οι καλύτεροι φίλοι. Μάλιστα είναι νονός του παιδιού της Damian , είναι γείτονες στο Λονδίνο και στο σπίτι της πάντα υπάρχει δικό του δωμάτιο!

 

Britney Spears – Kevin Frederline

 

Οι αγαπημένοι των media απέκτησαν 2 παιδιά, τον Sean Preston και τον Jayden Jameς, λίγο μετά την γέννηση του οποίου χώρισαν, με την Britney να ανακοινώνει στον Frederline ότι κατέθεσε την αίτηση του διαζυγίου τους μέσω μηνύματος στο κινητό του. Μετά τον χωρισμό η Britney πήρε την κατιούσα. Άρχισε τα ναρκωτικά, το ποτό και ξύρισε το κεφάλι της. Τώρα μετά από απανωτά λάθη ξαναγύρισε στην παλιά καλή Britney έχοντας στο πλευρό της τον πρώην μάνατζέρ της Jason Trawi.

Demi Moore – Ashton Kutser

Φημολογείται πως η αιτία του χωρισμού τους είναι η Mila Kunis με την οποία διατηρεί πλέον σχέση ο Ashton αφήνοντας την Demi να βιώνει μία από τις πιο κρίσιμες περιόδους της ζωής της.. Πλέον συναναστρέφεται περισσότερο με τους γιατρούς παρά με την οικογένεια της αφού πρόσφατα μπήκε σε κλινική αποτοξίνωσης έχοντας χάσει παράλληλα πολλά κιλά, κάνοντας πολλούς να μιλούν ακόμη και για νευρική ανορεξία. Δυσκολεύτηκε να το αποδεχτεί κάτι που φαίνεται ακόμα και από τον λογαριασμό στο twitter, όταν χρειάστηκαν αρκετοί μήνες μετά τον χωρισμό της για να αλλάξει το όνομα από @mrsKutser σε @justdemi.

 

Jennifer Lopez – Marc Antony

Μπορεί εμάς να μας προκάλεσε έκπληξη o χωρισμός τους αλλά το στενό περιβάλλον του ζευγαριού γνώριζε ότι είχαν προβλήματα τα τελευταία 3 χρόνια. Ο Marc, σύμφωνα με φήμες, καταπίεζε τη Jennifer ζηλεύοντας που θεωρούσαν όλοι τη γυναίκα του sex symbol . Όπως αναφέρει η Jennifer ήταν πολύ δύσκολος ο χωρισμός τους αφού και οι δύο προσπάθησαν πολύ για να μην φτάσουν σε αυτό το σημείο. Βέβαια τώρα η Jennifer δείχνει τα το έχει ξεπεράσει για τα καλά αφού κάνει τις καλύτερες εμφανίσεις στην καριέρα της και έχει στο πλευρό της τον 24 χρόνο χορευτή της Casper Smart.

 

Heidi Klum – Seal

Κανείς απο τους δύο δεν έχει αναφερθεί στα πραγματικά αίτια του χωρισμού τους. Το μόνο που αναφέρουν είναι πως ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση και πως η σχέση τους δεν πήγαινε καλά εδώ και καιρό θέλοντας να δείχνουν μόνο τις ευτυχισμένες στιγμές τουςπρος τα έξω. Το ζευγάρι θα έχει συναινετικό διαζύγιο από την στιγμή που δεν υπάρχουν κοινά περιουσιακά στοιχεία, χάρη στο προγαμιαίο συμβόλαιο που είχαν υπογράψει. Το supermodel φαίνεται όμως να έχει προχωρήσει πλέον στην ερωτική της ζωή διατηρώντας σχέση με τον σωματοφύλακά της Μartin Kristen!

 

agelioforos

More in Sex, Γυναίκες, Σχέσεις, ψυχολογία
853633 (1)
Η μαριχουάνα και ο καρκίνος των όρχεων

Πρόσφατα βρέθηκε πως η χρήση μαριχουάνας μπορεί να επηρεάσει τον κίνδυνο ενός άνδρα να εμφανίσει καρκίνο των όρχεων. Πιο συγκεκριμένα,...

Close