Σαρδέλα, ένα πολύ καλό φαγητό σε θρεπτικές ουσίες και εύγευστο που πρέπει να καταναλώνουμε. Πάμε να δούμε την δύναμη της σαρδέλας…

1. Πρώτα απ’ όλα είναι πλούσια σε εξαιρετικής ποιότητας ωμέγα 3 λιπαρά. Το καλό με τη σαρδέλα είναι ότι έχει το λιγότερο υδράργυρο από όλα τα άλλα ψάρια.
2. Η σαρδέλα είναι από τις λίγες καλές και φυσικές πηγές σε σπάνιο συνένζυμο Q10.
3. Η σαρδέλα είναι επίσης πλούσια σε υψηλής βιολογικής αξίας πρωτεΐνες. Ο συνδυασμός τους με τα ωμέγα-3 λιπαρά τους δίνει μεγάλη ικανότητα κορεσμού και κάνουν τη σαρδέλα ιδιαίτερα κατάλληλη για δίαιτες αδυνατίσματος.
4. Τέλος η σαρδέλα είναι πολύ πλούσια σε φώσφορο, ασβέστιο, σελήνιο (επίσης πολύτιμο, δείτε περισσότερα εδώ!) καθώς και σε βιταμίνες D και B12. Η Ελλάδα είναι από τις λίγες χώρες που έχει τόσο πολλή, καλή και φθηνή σαρδέλα.

Δεν σας βολεύει να τη μαγειρέψετε; Αγοράστε την σε κονσέρβα! Δοκιμάστε το εξής: τρώτε για ένα μήνα 100 γραμμάρια σαρδέλες ανά 3-4 μέρες. Στο τέλος του μήνα παρατηρήστε τη διαφορά: στα μαλλιά σας στο δέρμα σας στον τρόπο που δουλεύει το μυαλό σας και η μνήμησας στη σιλουέτα σας στις αρθρώσεις σας (όσοι έχετε προβλήματα) Από τα λίγα τρόφιμα που κάνουν τόσα καλά σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα Τρώτε σαρδέλες για να έχετε υγεία Μια σωστή διατροφή με 2 φορές την βδομάδα τουλάχιστο σαρδέλες σε συνδυασμό με την γυμναστική σας και θα είστε στην καλύτερη φυσική κατάσταση από ποτέ!
enallaktikidrasi.gr
proionta-tis-fisis.blogspot.com
Tagged with:
 
More in Διατροφή, Υγεία
diakopi_kapnismatos
Γιατί δυσκολευόμαστε να κόψουμε το κάπνισμα

«Το να κόψει κανείς το κάπνισμα είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο. Εγώ, προσωπικά, το έχω κόψει πολλές φορές»...

Close