Σαρδέλες αχνιστές με κρασί. Έτοιμη σε 15 λεπτά!
Μια συνταγή εύκολη, γρήγορη, υγιεινή και νόστιμη που είναι έτοιμη σε 15 λεπτά μόνο!!!
Σερβίρει6 άτομα
- 1 1/2 κ. σαρδέλες ή γαύρο,
- 100ml. κρασί λευκό,
- 1 ντομάτα κομμένη σε ροδέλες,
- 2 σκ.σκόρδο σε φετούλες ή ψιλοκομμένο,
- αλατοπίπερο,
- ρίγανη,
- λάδι.
Οδηγίες
- Καθαρίζουμε πολύ καλά τα ψαράκια μας, τα πλένουμε,στραγγίζουμε.
- Σε ρηχή κατσαρόλα και φαρδιά ή τηγάνι βαθύ απλώνουμε τις σαρδέλες σε μια σειρά-στρώση. Απάνω βάζουμε το σκόρδο, τις ροδέλες ντομάτας αλατοπίπερο, ρίγανη, το λάδι και περιχύνουμε με το κρασί.
- Σκεπάζουμε το τηγάνι μας ή την κατσαρόλα μας και τις αχνίζουμε -σιγοψήνουμε 10 με 15 λεπτά μόνο, οχι περισσότερο!να βγάλουν τη γεύση τους τα ψαράκια και να μελώσουν οι ντομάτες!!
- Σερβίρουμε με βραστά λαχανικά ή με πιλάφι.
Λίγα μυστικά ακόμα
- Τόσο γρήγορα, τόσο απλά έχουμε ένα νόστιμο φαγητό. Μια εύκολη λύση για τις εργαζόμενες γυναίκες να έχουν ένα υγιεινό φαγητό σε 15′ μόνο. Ψήνονται στο τηγάνι, όχι φούρνο.
- Η συνταγή είναι της Μυρσίνης Λαμπράκη.
Ετικέτες
άνδρες έρευνες έρωτας έφηβοι αγάπη αδυνάτισμα αληθινές ιστορίες αλλεργίες αντιμετώπιση απιστία ασθένειες βότανα γυναίκες γυναικολογικά δέρμα διαβήτης διατροφή δόντια εγκέφαλος ειδήσεις εναλλακτικές θεραπείες επιστήμη θεραπείες καλλιτέχνες καλλυντικά καρκίνος μαλλιά μυστικά ομορφιά παιδιά περίεργα πολιτισμός πρόληψη σεξ σκέψεις στυλ συνταγές σχέσεις σύζυγοι τσάι υγεία φάρμακα φιλοσοφία φτιάξτο μόνη σου ψυχολογία
Δημοφιλή Άρθρα
- Πως μάκρυνα τα μαλλιά μου και τα έκανα πλουσιότερα με αμυγδαλέλαιο.
- Στάσεις στο σεξ για… προχωρημένους: Εσείς μπορείτε;
- Ταραξάκο: ένα βότανο υπερτροφή! Αγαπήστε το με την καρδιά σας!!
- Όλες οι θεραπευτικές χρήσεις της Αλόη Βέρα. Ένα πανέμορφο και πανίσχυρο βότανο!
- Χαρουπόμελο: Το καλύτερο γλυκαντικό Χάστε βάρος τρώγοντας!
- Πικρόξυλο! Το ισχυρότερο βοτανικό όπλο για ζάχαρο και χοληστερίνη! Ιδανικό και για αδυνάτισμα!
- Γυναικείος αυνανισμός
- Ανακαλύψαμε τις πραγματικές 50 αποχρώσεις του γκρι στο σεξ!
- Πάθος ή Αγάπη;
- Στο φτέρνισμα «οδηγούν» οι σκέψεις για σεξ
Εγγραφή στο News letter!