Πώς θα είναι τα ερωτικά κάθε ζωδίου για το καλοκαίρι 2013; 

Ο έρωτας είναι πηγή έμπνευσης και κινητήριος δύναμη στη ζωή μας. 

Αυτό το καλοκαίρι, η ερωτική μας διάθεση ανεβαίνει στα ύψη. Θα υπάρχει επιθυμία για συντροφικότητα, ανανέωση αλλά και αισιοδοξία. Μοιραίοι έρωτες έρχονται στο προσκήνιο και το καλοκαίρι θα είναι άκρως ερωτικό και φλογερό. Άλλοι επιστρέφουν σε μια παλιά σχέση, άλλοι αντιμετωπίζουν διλήμματα, άλλοι απιστούν. Ότι αξίζει, θα επιβιώσει. Πολλοί δε, μέχρι το τέλος του καλοκαιριού θα έχουν βρει το λιμάνι τους.

Πώς θα είναι όμως ερωτικά το καλοκαίρι για όλα τα ζώδια;

ΚΡΙΟΣ: ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ

Αυτό το καλοκαίρι, αν έχεις ταίρι, θα δεθείς περισσότερο μαζί του και θα κάνετε μαζί όνειρα για το μέλλον. Θα νιώθεις σιγουριά και ασφάλεια στον ερωτικό σου τομέα. Ο Δίας στον Καρκίνο σε ωθεί σε μια συμβίωση ή ένα γάμο, αν διατηρείς μια υγιή σχέση και περνάς καλά. Αν όμως αντιμετωπίζεις προβλήματα, αυτά θα διογκωθούν τον Αύγουστο και θα επέλθει μια οριστική ρήξη.

Αν είσαι μόνη, φλερτάρεις και γοητεύεις. Θα προκύψει μια σχέση με προδιαγραφές. Ο Κρόνος στο Σκορπιό σε πιέζει πλέον να αντιμετωπίσεις την ερωτική σου ζωή πιο σοβαρά, υπεύθυνα και ουσιαστικά.

Θα ζήσεις πολλές όμορφες ερωτικές στιγμές, θα υπάρχει αρμονία ενώ και οι εντάσεις σταματούν.


ΤΑΥΡΟΣ: ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ

Αυτό το καλοκαίρι, επιστρέφουν στη ζωή σου άτομα από το παρελθόν. Θα υπάρχουν εκπλήξεις, συναντήσεις και ξαφνικά νέα. Θα αναθερμάνεις τον έρωτα και το τοπίο θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει ύστερα από τόσες δοκιμασίες που έχεις περάσει με τον Κρόνο στο Σκορπιό. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις σε βοηθούν να διακρίνεις τη δύναμη της αγάπης. Η επικοινωνία καλυτερεύει και θα κάνεις τις αναγκαίες υποχωρήσεις προκειμένου να καλυτερεύσεις τη σχέση σου.

Αν η σχέση σου έχει περάσει όλα τα τεστ, αργά και σταθερά, οδηγείται σε γάμο. Δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς. Αν πάλι η σχέση αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, θα αναγκαστείς να κλείσεις το κεφάλαιο. Παίρνεις αποφάσεις.

Αν είσαι μόνη, θα γνωρίσεις τον άντρα των ονείρων σου ή θα κάνεις μια σχέση με προοπτική. Με τον Δία στον Καρκίνο, ευνοείσαι για να περάσεις όμορφες και ερωτικές διακοπές.

ΔΙΔΥΜΟΙ: ΦΛΟΓΕΡΟΣ ΕΡΩΤΑΣ

Αυτό το καλοκαίρι, πολλοί ερωτικοί πειρασμοί θα σε βάλουν σε διλήμματα. Φλερτ και νέες γνωριμίες βρίσκονται στο προσκήνιο και πολλοί θα σε πολιορκούν. Απόλαυσέ το, ρίσκαρε, απέκτησε εμπειρίες αλλά πρόσεχε τις επιλογές σου.
Αν βρίσκεσαι σε μια καλή σχέση, δεν αποκλείεται να την επισημοποιήσεις.

Ο έρωτας έρχεται ξαφνικά και απρόσμενα, αν είσαι μόνη. Θα είναι ένας μεγάλος έρωτας που θα μετατραπεί σε μια δυνατή σχέση. Με το Δία στον Καρκίνο, θα νιώσεις ζεστασιά και σταθερότητα. Μια φιλία είναι πιθανό να μετατραπεί επίσης σε σχέση ή και το αντίθετο.

Νέο κεφάλαιο ανοίγει στη ζωή σου. Το κλίμα θα είναι υπέροχο στις καλοκαιρινές σου διακοπές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: ΤΥΧΗ

Αυτό το καλοκαίρι, όλα αλλάζουν. Με το Δία στο ζώδιό σου ξεκινά μια περίοδος με ευκαιρίες και τύχη. Η αισθηματική σου ζωή θα είναι πολύ ικανοποιητική και οι διακοπές σου πολύ ξεχωριστές. Θα πάρεις αποφάσεις γιατί πλέον βλέπεις ξεκάθαρα τα πρόσωπα που βρίσκονται στο πλευρό σου. Θα κάνεις ξεκαθαρίσματα όσο και αν αυτά σε πληγώνουν.

Αν η σχέση σου είναι καλή, θα σταθεροποιηθεί και οι προσδοκίες σου θα εκπληρωθούν ενώ αν είσαι μόνη, θα γνωρίσεις τον ονειρεμένο σύντροφο. Θα κάνεις σχέδια μαζί του. Το κλίμα θα είναι ρομαντικό και συ θα επιδιώκεις, μέσα από τη σχέση σου, τρυφερότητα και σταθερότητα.

Με τον Κρόνο στο Σκορπιό, αναζητάς αυτό που σου αξίζει, ένα μεγάλο έρωτα, μια αληθινή αγάπη. Η ατμόσφαιρα θα γλυκάνει. Ο Ιούλιος είναι ο ιδανικός μήνας για γάμο, δημιουργία απογόνου ή μιας σταθερής σχέσης.


ΛΕΩΝ: ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑΤΑ

Αυτό το καλοκαίρι, τα συναισθηματικά σου αλλάζουν. Έρωτας και ευχάριστες εκπλήξεις σε ανταμείβουν. Ο Κρόνος στο Σκορπιό σε πιέζει να κάνεις επιλογές και να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για την εξέλιξη της σχέσης σου. Ένας γάμος ή ένα παιδί μπορεί επίσης να σε περιορίσουν και να σε πιέσουν.

Αν έχεις μια σοβαρή σχέση, τίποτα δεν μπορεί να την κλονίσει. Εκδήλωνε τα συναισθήματά σου και μην αφήνεις άλλου είδους προβλήματα να ταράζουν την ερωτική σου ζωή. Συγκράτησε τον εαυτό σου από περιπέτειες….
Αν είσαι μόνη, είναι πολύ πιθανό τον Ιούλιο να έρθει ένας έρωτας από το παρελθόν, ένας έρωτας που πάντα υπήρχε στο μυαλό σου και τότε θα αποφασίσεις να δεσμευτείς.

Ο Δίας στον Καρκίνο θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα που υπάρχουν ενώ προετοιμάζει και το έδαφος για τις όμορφες εξελίξεις το 2014.  Κάνε ξεκαθαρίσματα στις επιλογές και τα θέλω σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΜΕ

Αυτό το καλοκαίρι σε περιμένουν όμορφες ερωτικές και ρομαντικές στιγμές. Θα κάνεις νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό σου κύκλο και ο έρωτας θα σε συναρπάσει. Μείνε λίγο επιφυλακτική για να μην απογοητευτείς αργότερα.
Αν είσαι σε μια καλή σχέση, θα υπάρχει αρμονία, πάθος και ενθουσιασμός. Μια επισημοποίηση είναι πιθανή. Αν η σχέση σου είναι προβληματική, πρόσεχε μην ξεμυαλιστείς…

Αν είσαι μόνη, θα δημιουργήσεις μια ιδανική σχέση ενώ δεν αποκλείεται να επιστρέψεις και σε μια σχέση από το παρελθόν. 
Ο Δίας στον Καρκίνο θα φέρει στην ερωτική σου ζωή τις αλλαγές που επιθυμείς. Θα κάνεις νέες γνωριμίες και θα σε φλερτάρουν. Ο Κρόνος στο Σκορπιό σου ζητά να είσαι συγκρατημένη. Θα αφεθείς όμως στο συναίσθημα και στο ρομαντισμό. Ένας μεγάλος έρωτας θα σε κάνει να αναθεωρήσεις πολλές από τις απόψεις σου.


ΖΥΓΟΣ: ΑΛΛΑΓΕΣ


Αυτό το καλοκαίρι, εντάσεις και καβγαδάκια είναι στο πρόγραμμα. Φλερτ και νέες γνωριμίες είναι στο μενού ενώ ταυτόχρονα σκέφτεσαι να προχωρήσεις ένα ακόμα σκαλί μια σχέση. Ανατροπές και αλλαγές έρχονται. Θα δοκιμαστείς και θα δεις με πιο καθαρό μάτι τις σχέσεις σου. Τα σκαμπανεβάσματα θα είναι πολλά, όμως, να ξέρεις πως όλα γίνονται για το καλό σου.
Αν βρίσκεσαι σε μια δυνατή σχέση, θα επιβιώσει, θα υπάρξει αρμονία, ισορροπία, συντροφικότητα και η πληρότητα που ζητάς. Αν η σχέση είναι προβληματική, θα έρθει μια οριστική ρήξη.

Αν είσαι μόνη, θα έχεις να διαλέξεις ανάμεσα σε πολλούς χωρίς όμως να υπάρξει κάποια σταθερότητα.
Η ουσία είναι ότι δεν αξίζει να φθείρεσαι για λάθος ανθρώπους. Νέοι άνθρωποι θα σου δώσουν αυτό που αξίζεις. Αποφάσισε ότι είναι καλύτερο για εσένα.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: ΠΑΘΟΣ ΜΕΤ΄ΕΜΠΟΔΙΩΝ

Αυτό το καλοκαίρι έρχεται ένας μεγάλος έρωτας και όσα εμπόδια και να υπάρχουν θα καταφέρεις να τα αντιμετωπίσεις. Θα γνωρίσεις ένα άτομο με ηλικιακό ή χιλιομετρικό χάσμα, σε ένα ταξίδι ή σε ένα σεμινάριο.
Αν βρίσκεσαι σε μια καλή σχέση, τίποτα δεν την απειλεί. Θα υπάρχει σταθερότητα και ευημερία. Ο Δίας στον Καρκίνο δίνει πολύ καλές προοπτικές που μπορεί να σε οδηγήσουν και στα σκαλιά της εκκλησίας.

Αν είσαι μόνη, έρχεται ένας έρωτας, πέρα από τη φαντασία σου που θα αποτελέσει ορόσημο στη ζωή σου. Η ερωτική σου ζωή θα έρθει στο σημείο που θες.

Ο Κρόνος στο ζώδιό σου σε ωθεί να δεις σοβαρά τις σχέσεις σου. Ο Πλούτωνας φέρνει δίπλα σου ανθρώπους που αλλάζουν τον τρόπο σκέψης σου ενώ ο Ποσειδώνας σε παρασύρει σε ένα παραμύθι. Το πάθος και οι εξελίξεις κάνουν το καλοκαίρι αυτό συναρπαστικό.


ΤΟΞΟΤΗΣ: ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

Αυτό το καλοκαίρι, ένα νέο πρόσωπο μπαίνει στη ζωή σου ξαφνικά και ανατρέπει τα δεδομένα. Ένας νέος, μοιραίος έρωτας έρχεται να σε ζαλίσει.

Αν έχεις σχέση, μπορεί να υπάρξουν εντάσεις που χωρίς να είναι απειλητικές, θα χαλάσουν την αρμονία και την ισορροπία. Μην ανησυχείς! Δεν θα κρατήσουν και πολύ.

Αν είσαι μόνη, μια όμορφη περιπέτεια θα σε συναρπάσει και θα υπάρξει εξέλιξη. Η ερωτική σου διάθεση θα είναι ανεβασμένη, θα ανανεωθείς. Έχεις ανάγκη τις περιπέτειες και τις συγκινήσεις. Θα υπάρξει ικανοποίηση στην αισθηματική σου ζωή. Θα βρεις ξανά τη φόρμα σου ενώ ο έρωτας θα σου πάρει τα μυαλά.


ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ: ΣΟΒΑΡΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ

Ο Δίας στον Καρκίνο σε στέλνει στα σκαλιά της εκκλησίας αυτό το καλοκαίρι, σε στηρίζει, σε ωθεί σε δεσμεύσεις. Γάμος, συμβίωση ή μια νέα σχέση με προοπτική είναι στο μενού. Είναι ένα καλοκαίρι σταθμός στη ζωή σου. Ήρθε ο καιρός να ασχοληθείς με τον εαυτό σου. Θα νιώσεις έντονα την ανάγκη της συντροφικότητας. Και αν καταλάβεις πως η σχέση σου δεν έχει την προοπτική που θες, θα απομακρυνθείς.

Αν είσαι μόνη, θα δημιουργήσεις μια σοβαρή σχέση που μαζί με την δική σου επιμέλεια θα έχει προοπτική. Ο Πλούτωνας στο ζώδιό σου σε μεταμορφώνει με ένα μαγικό τρόπο. Ο Κρόνος στο Σκορπιό σε βοηθά να ξεκαθαρίσεις και να επιλέξεις τον κατάλληλο για τα δικά σου μέτρα σύντροφο, αυτόν που σου αξίζει.

Θα ερωτευτείς τον άνθρωπο που θα σου καλύψει όλα τα κενά. Κάνε μια νέα αρχή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: ΜΙΚΡΟΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ 

Αυτό το καλοκαίρι, πάθος θα επικρατεί στην ερωτική σου ζωή μαζί όμως με αστάθεια και αβεβαιότητα για την πορεία της σχέσης σου. Αρχίζεις να σκέφτεσαι το μέλλον.
Αν είσαι σε μια καλή σχέση, ο Δίας στον Καρκίνο θα σε βοηθήσει να την σταθεροποιήσεις.
Αν είσαι μόνη, θα εντυπωσιαστείς από ένα νέο πρόσωπο.  

Ήρθε η στιγμή να καταλάβεις πόσο αξίζουν τα πρόσωπα που βρίσκονται δίπλα σου, αν είναι αυτά που θα σου προσφέρουν σταθερότητα. Λειτούργησε προσγειωμένα και επιφυλακτικά όσο και αν υπάρχει στο μυαλό σου η ιδέα της δημιουργίας οικογένειας. Νέα ξεκινήματα, μέσα στο καλοκαίρι, είναι πιθανά. Το αυγουστιάτικο φεγγάρι δημιουργεί έντονο συναισθηματικό κρεσέντο.

Ηρέμησε, απόλαυσε τη θάλασσα χωρίς να σκέφτεσαι το αύριο!

ΙΧΘΥΕΣ: ΕΡΩΤΑΣ ΣΤΑΘΜΟΣ

Αυτό το καλοκαίρι, ένας νέος κύκλος ανοίγει για τα αισθηματικά σου ενώ δεν αποκλείεται και η επιστροφή ενός έρωτα από τα παλιά. Ο Δίας στον Καρκίνο σου φέρνει τύχη στον έρωτα. Νέα ουσιαστικά ξεκινήματα θα κάνεις και θα υπάρχουν οι καλύτερες προϋποθέσεις. Οι σχέσεις σου θα τονωθούν ενώ δεν αποκλείεται και μια επισημοποίηση ή η απόκτηση ενός απογόνου.

Αν είσαι μόνη, έρχεται ένας μεγάλος έρωτας στη ζωή σου, ένας έρωτας σταθμός. Πρόσεξε μην κάνεις τα ίδια λάθη επιστρέφοντας σε μια σχέση από το παρελθόν.

Ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σου σε κάνει τρυφερή και ρομαντική. Οι ερωτικές σου προσδοκίες και επιθυμίες ικανοποιούνται. Τον Ιούλιο θα πετύχεις τη σταθερότητα που θες. Ο έρωτας είναι σε πρώτο πλάνο, το κλίμα γλυκαίνει και κάνεις όνειρα για το μέλλον. Το καλοκαίρι αυτό είναι πολύ πικάντικο.

missbloom.

Tagged with:
 
More in Σχέσεις, ψυχολογία
Πως αντιλαμβάνεται κάθε ζώδιο την αγάπη; Τι κάνει το κάθε ζώδιο όταν αγαπά;

Η βασική αρχή για την πραγματική αγάπη είναι η ελευθερία. Κάθε άνθρωπος πρέπει να είναι ελεύθερος, να μην αναγκάζεται να μπει...

Close