Έγκυρη ιατρική ενημέρωση για όλους!

 

Υλικά :

1 κιλό κολιοί
5 σκελίδες σκόρδο κομμένο σε ψηλά φετάκια
1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
4 φύλλα δάφνης
¼ φλιτζανιού λάδι
1 κουταλιά της σούπας ντοματοπολτέ
Αλάτι, πιπέρι
Ντομάτες κομμένες ροδέλες

Εκτέλεση :

Καθαρίζουμε, πλένουμε και  αλατίζουμε τα ψάρια. Τα απλώνουμε σε ταψί. Τσιγαρίζουμε σε λάδι  και ρίχνουμε τον  ντοματοπολτέ διαλυμένο σε λίγο νερό, τον μαϊντανό, τη δάφνη, αλάτι και πιπέρι. Όταν πάρει μία καλή βράση η σάλτσα την απλώνουμε πάνω στα ψάρια. Από πάνω βάζουμε αραιά τις φέτες της ντομάτας τις οποίες αλατίζουμε ελαφρά. Ψήνουμε σε δυνατό φούρνο  για 40 έως 50 λεπτά.

 

Η συνταγή προέρχεται από το βιβλίο του Αγιορείτη μοναχού π. ΝικήταΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ.

Μυστικά Βότανα
 Μοναστηριακές κρέμες και ελιξήρια για υποστήριξη θεραπειών www.mystikavotana.gr
More in Διατροφή, Συνταγές, Υγεία
Πόσο θα ζήσεις;Πρόγνωση από το περπάτημα

  Η απάντηση τελικά δεν κρύβεται πίσω από όλα αυτά αλλά  μπορεί να δοθεί άμεσα  και εύκολα    απλά και μόνο...

Close