Έγκυρη ιατρική ενημέρωση για όλους!

Ο πρώτος φθινοπωρινός μήνας έφτασε και στο πέρασμα του φέρνει αποκατάσταση σχέσεων, ξεκαθαρίσματα, δυνατά πάθη και συγκινήσεις αλλά και διάχυτο το ερωτικό στοιχείο που θα παρασύρει αρκετούς στο διάβα του! Ο Σεπτέμβριος αν και ο μήνας των ευθυνών, των υποχρεώσεων, των νέων ξεκινημάτων, του στρες και των αυξημένων απαιτήσεων,  έχει να μας δώσει στιγμές ερωτικού πόθου, διεκδίκησης και επαναπροσδιορισμού σχέσεων.  Διάβασε το μηνιαίο αστρολογικό αφιέρωμα στον έρωτα, που ετοίμασε για σένα το Oroskopos.gr!

Νέα Σελήνη στην Παρθένο : Ώρα να μπουν κάποια πράγματα στη σειρά τους
Στις 5 Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται το νέο φεγγάρι του μήνα, αυτή τη φορά στο ζώδιο της Παρθένου.  Ανοίγεται λοιπόν ένας νέος κύκλος μπροστά μας, κατά τον οποίο θα προσπαθήσουμε να σταθούμε στα πόδια μας, να σκεφτούμε τι θέλουμε, πού βαδίζουμε, ποιος είναι ο στόχος μας και θα οργανώσουμε τις κινήσεις μας ακόμα και στον ερωτικό τομέα.  Πολλοί θα νιώσουν ότι η αισθηματική τους ζωή βαδίζει σε ένα τεντωμένο σκοινί, που οι ισορροπίες είναι εξαιρετικά ευαίσθητες και είναι απαραίτητοι οι λεπτοί χειρισμοί  αλλά και η μεθοδικότητα, ιδιαίτερα για την διατήρηση ερωτικών σχέσεων και γνωριμίων, που θέλουμε να συνεχιστούν.   Το νέο φεγγάρι του Σεπτεμβρίου, θα κάνει αρκετούς να νιώσουν ότι η αισθηματική τους ζωή έχει βαλτώσει και θα τους ωθήσει να βρουν λύσεις  για να ξεφύγουν από τα ίδια  και τα ίδια!

Οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς  που γεννήθηκαν στο τέλος του πρώτου και στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχουν κάποια αλλαγή στην προσωπική τους ζωή, την οποία δεν την είχαν προγραμματίσει και θα αναγκαστούν από την πλευρά τους να πάρουν αποφάσεις για την πορεία μίας σχέσης ή γνωριμίες. Οι προκλήσεις δεν θα λείψουν, όμως θα είναι μόνο για καλό ….

Οι Ταύροι και οι Αιγόκεροι, μπορούν πραγματικά να επωφεληθούν από το νέο φεγγάρι του Σεπτεμβρίου, το οποίο θα λειτουργήσει ανανεωτικά για την προσωπική τους ζωή!

Πανσέληνος στους Ιχθείς: Λατρεμένο το απαγορευμένο
Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται στις 19 του μήνα, στο ζώδιο των Ιχθύων και στο πέρασμά της φέρνει παρασκήνιο, ίντριγκα, μυστήριο και συναισθηματική υπερβολή σε πολλούς εκπροσώπους του ζωδιακού.
Από τις 14 – 24 Σεπτεμβρίου, θα παρατηρηθούν στις αισθηματικές σχέσεις ψέματα και κρυφές καταστάσεις, θα υπάρξουν απιστίες, ή μπερδεμένες ερωτικές καταστάσεις. Η θολή σκέψη, οι λάθος εκτιμήσεις  και οι εξιδανικεύσεις θα φέρνουν αναστάτωση, διλήμματα  και μπερδέματα στη ζωή αρκετών ανθρώπων. 

Τα ζώδια που δέχονται άμεση επιρροή και θα πρέπει να προφυλάξουν τον εαυτό τους είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς που γεννήθηκαν στο τέλος του γ’ δεκαημέρου!

Ποιοι ευνοούνται για ερωτικά ραντεβουδάκια, μηνύματα και συναντήσεις;
Από τις αρχές του μήνα μέχρι τις 8/9 ο Ερμής θα κινείται στο ζώδιο της Παρθένου και θα ευνοήσει τις επικοινωνίες των Ταύρων, Παρθένων, Αιγόκερων, Καρκίνων, Σκορπιών και Ιχθύων που γεννήθηκαν στο β’ και γ’ δεκαήμερο.
Στη συνέχεια του μήνα, ο Ερμής θα κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Ζυγού! 

Τα φλερτ, οι επικοινωνιακά παιχνίδια και οι συζητήσεις για την αποκατάσταση σχέσεων, θα δίνουν και θα παίρνουν από τις 9/9 ως και τα τέλη του μήνα. Τα ζώδια που ευνοούνται για μηνύματα, ειδήσεις, επικοινωνίες και συναντήσεις είναι τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) αλλά και τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες).

Ποιοι θα πάρουν ανάσα στα αισθηματικά τους;

Η Αφροδίτη κατά την διάρκεια του Σεπτεμβρίου θα κινηθεί στο ζώδιο του Ζυγού και στην συνέχεια θα ακολουθήσει την πορεία της στο ζώδιο του Σκορπιού.

Από τις αρχές του μήνα μέχρι και τις 10 Σεπτεμβρίου, η Αφροδίτη θα χαρίσει ερωτική εύνοια στα ζώδια του Αέρα (Δίδυμους, Ζυγούς, Υδροχόους) και στα ζώδια της φωτιάς (Κριούς,  Λέοντες, Τοξότες) που γεννήθηκαν στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου αλλά και στο τρίτο δεκαήμερο! Όλοι εσείς, θα νιώσετε πιο ανάλαφροι, ανανεωμένοι και ήρεμοι, σχετικά με τις εξελίξεις που θα έχετε στην αισθηματική σας ζωή!

Στη συνέχεια, δηλαδή από τις 11/9 ως και τα τέλη του μήνα, η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού, θα ανεβάσει την ερωτική λίμπιντο, θα δημιουργήσει νέα μοιραία πάθη, ζήλιες, ίντριγκες, διεκδικήσεις και πόθους! Τα ζώδια που θα απολαύσουν αυτή τη χρονική περίοδο τον έρωτα είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς και οι Ταύροι, Παρθένοι , Αιγόκεροι που γεννήθηκαν στο πρώτο και στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου τους!

Ποιοι θα έχουν έντονο ερωτισμό;
Σε όλη την διάρκεια του Σεπτεμβρίου ο Άρης – ο πλανήτης της ενέργειας, της δύναμης, της σεξουαλικότητας – θα κινείται στο ζώδιο του Λέοντα. Από αυτή τη θέση θα χαρίσει δυναμισμό, ερωτισμό και κατακτητική διάθεση στους Κριούς, Λέοντες, Τοξότες  και στους Δίδυμους, Ζυγούς , Υδροχόους, που γεννήθηκαν στο α’ και β’ δεκαήμερο.

Ωστόσο οι Λέοντες, θα πρέπει κάποιες στιγμές μέσα στο μήνα να συγκρατήσουν τα νεύρα και την απόλυτη συμπεριφορά τους, γιατί συχνά θα ακονίζουν τα νύχια τους για καβγά, ενώ ο εγωισμός τους μπορεί να τους κοστίσει.

Σε ποιους θα χαρίσει «τυχερές» στιγμές ο Δίας;
Τον Σεπτέμβριο, ο Δίας θα χαρίσει τύχη, εύνοια και επέκταση στους υδάτινος (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθείς) και στους γήινους (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερου) που γεννήθηκαν από την 14η -18η ημέρα του ζωδίου τους. Παράλληλα θα δεχθούν εύνοια και όσοι έχουν κάποιον πλανήτη τους στα παραπάνω ζώδια και συγκεκριμένα στην 14η -18η μοίρα του ζωδιακού!

Ποιους θα δοκιμάσει ο Κρόνος;
Ο Κρόνος θα τεστάρει τις αντοχές και θα φέρει ξεκαθαρίσματα στους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους που γεννηθήκατε την 7η με 9η ημέρα του ζωδίου σας. Εσείς λοιπόν, θα χρειαστεί τώρα να αντιμετωπίσετε ξανά ένα θέμα που σας είχε προκύψει κατά την περίοδο του Απριλίου – Μαΐου 2013 και τώρα θα πρέπει να το διαλευκάνετε και να βρείτε λύσεις!

Ποιες είναι οι σημαντικές μέρες του μήνα;

Στις 10 και 11 Σεπτεμβρίου το τετράγωνο που θα σχηματίσει ο Άρης από το Λέοντα με τον Κρόνο από το Σκορπιό, θα φέρει εντάσεις, συγκρούσεις, διασπάσεις, νεύρα και σκληρή συμπεριφορά στις αισθηματικές σχέσεις των Ταύρων, Λιονταριών. Σκορπιών και Υδροχόοων που γεννήθηκαν στο πρώτο δεκαήμερο. 

Από τις 14-16 Σεπτεμβρίου, πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα στις επικοινωνίες μας και γενικότερα στη χρήση του λόγου μας γιατί θα δημιουργηθούν εντάσεις, καβγάδες, χωρισμοί και ξαφνικές κόντρες/ διασπάσεις που θα οφείλονται στις δυσαρμονικές όψεις που θα δημιουργήσει ο Ερμής από το Ζυγό, με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα. Πιο προσεχτικοί αυτές τις μέρες να σταθούν οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι που γεννήθηκαν στο τέλος του πρώτου και στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου!

Από τις 15-17 Σεπτεμβρίου οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες που γεννήθηκαν στο α’ δεκαήμερο, θα έχουν ξαφνικές ερωτικές εξελίξεις αλλά και έντονη ερωτική δραστηριότητα, αφού πραγματοποιείται τρίγωνο ανάμεσα στον Άρη και τον Ουρανό. Μία απρόβλεπτη εξέλιξη…. Θα τους θέσει σε εγρήγορση!  

Από τις 17-19 Σεπτεμβρίου, η σύνοδος που θα σχηματίσει  η Αφροδίτη με τον Κρόνο από το ζώδιο του Σκορπιού, είναι ικανή να δημιουργήσει δυνατά πάθη τα οποία όμως θα δοκιμαστούν κατά πόσο αξίζουν για να διατηρηθούν στο χρόνο … Πολλές σχέσεις θα περάσουν από δοκιμασία και θα επικρατεί τις ημέρες αυτές ένα «βαρύ» κλίμα που θα οδηγήσει σε απολογισμό, απομόνωση, σκέψη αλλά και … ζήλια! Οι Ταύροι, Λέοντες, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι που γεννήθηκαν στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου τους, δέχονται την επιρροή αυτής της όψης. 

Στις 26-27 Σεπτεμβρίου η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από τον Σκορπιό με τον Δία από τον Καρκίνο, θα φέρει θετικές, τυχερές, εξελίξεις στα αισθηματικά των Καρκίνων, των Σκορπιών και των ιχθύων που γεννήθηκαν στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου τους.

oroskopos.gr
Μυστικά Βότανα Βότανα υπερτροφές, φυτικά λάδια www.mystikavotana.gr

Tagged with:
 
More in Σχέσεις, ψυχολογία
Είναι η απιστία στη φύση της γυναίκας;

  Μπορεί οι άνδρες να διατηρούν εδώ και χρόνια το τίτλου του παραδοσιακά άπιστου φύλου, τα σύγχρονα δεδομένα όμως αποκαλύπτουν...

Close