175 γρ. αλεύρι που φουσκώνει

175 γρ. stevia

175 σπορέλαιο ζεστό

2-3 αυγά

70 γρ. κακάο

1 κούπα espresso έτοιμο ή γαλλικό

1 κουταλιά λικερ πικραμύγδαλο ή 1 κουταλάκι εσανς πικραμυγδαλου

1 κουταλάκι σόδα

Βάζουμε σε μπώλ το λάδι και την ζαχαρη και τα ανακατεύουμε με τον αυγοδάρτη.Προσθέτουμε τα αυγα χτυπημένα και τον καφέ.Ρίχνουμε το λικερ ή την εσανς και την σόδα.Αφου ανακατέψουμε προσθέτουμε σιγά σιγά το αλευρι με το κακάο αφου τα εχουμε ενώσει.Χτυπαμε με τον αυγοδαρτη  να γίνει ομοιόμορφο μείγμαΒάζουμε σε φόρμα αλευρωμένη κια βουτυρωμένη  και ψήνουμε για 40-50 λεπτα ή εως να βγαίνει το μαχαιρακι καθαρο αφου δοκιμάσουμε.Μπορούμε να το ψησουμε σε φορμες cupcakes  για 20 λεπτά.Για πιο πλούσια γευση φτιάχνουμε γλάσο με μια σοκολάτα με γλυκαντικο που την λιώνουμε και προσθέτουμε 1 κουταλιά σπορέλαιο.

Αν θέλετε να επιλέξετε

Αρωματικές “εσάνς” για πετυχημένα γλυκά και ποτά!

 μπορείτε να συνδεθείτε με τον ακόλουθο σύνδεσμο: www.mystikavotana.gr

Tagged with:
 
More in Διατροφή, Συνταγές
Λαβράκι σε πακέτο από αμπελόφυλλα

Ένα πρωτότυπο  και γευστικό πιάτο, που ακούγεται  πολύπλοκο, είναι όμως πανεύκολο  να το ετοιμάσετε. Και το κυριώτερο, δεν θα πάρει...

Close