Θέλετε να γίνει το χοιρινό ή το μοσχαρίσιο κρέας που θα μαγειρέψετε πιο μαλακό και να ψηθεί γρηγορότερα στη σχάρα ή στο φούρνο; Υπάρχει ένας πολύ απλός και εύκολος τρόπος για να το πετύχετε!

Γεμίστε με χυμό πορτοκαλιού μια συνηθισμένη σύριγγα και κάντε «ενέσεις» σε διάφορα σημεία του ωμού κρέατος. Αφήστε τον χυμό «να δράσει» για μια περίπου ώρα και μετά μπορείτε να ψήσετε. Θα δείτε μεγάλη διαφορά…

Πηγή: http://www.συνταγες.eu

 

Μυστικά Βότανα

Βότανα, Υπερτροφές για το Αδυνάτισμα http://www.mystikavotana.gr

Tagged with:
 
More in Διατροφή, Συνταγές
psomi_37288923 (1)
Πώς να μετατρέψετε το μπαγιάτικο ψωμί σε… φρέσκο!

Μήπως ξεχάσατε να πάρετε ψωμί από το φούρνο και ξεμείνατε με μια ξερή φραντζόλα που σας έχει περισσέψει από τις...

Close