Έγκυρη ιατρική ενημέρωση για όλους!

Υλικά για τη μερέντα: 
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
100γρ κουβερτούρα
150γρ βούτυρο ή μαργαρίνη
1 κουταλιά της σούπας άχνη κοσκινισμένη
4 κουταλιές της σούπας κακάο κοσκινισμένο
1 κούπα αλεσμένο φουντούκι

Λιώνουμε την κουβερτούρα με το βούτυρο σεένα  κατσαρολάκι σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία ή σε μπεν μαρί. Ανακατεύουμε το ζαχαρούχο γάλα με την άχνη ζάχαρη, το κακάο και την λιωμένη σοκολάτα.
Τέλος, βάζουμε τα τριμμένα φουντούκια και αδειάζουμε το μείγμα σε μπολ.
Μόλις κρυώσει τη βάζουμε στην συντήρηση του ψυγείου. Μόλις πήξει είναι έτοιμη να την γευτεί όλη η οικογένεια.

http://gr.news.yahoo.com/photos/

 
More in Uncategorized
14c9d37d8e62e4f5291758b0164daabb_L
ΠΡΟΣΟΧΗ: Δείτε ποιο σούπερ μάρκετ διακινεί επικίνδυνο για την υγεία γερμανικό κρασί!

Με έκτακτη και επείγουσα ανακοίνωση του, ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων προειδοποιεί τους καταναλωτές για τη διακίνηση εμφιαλωμένου κρασιού από...

Close